torstaina, marraskuuta 09, 2006

Nimileikki

Ristiäiset on lähestymässä ja lapselle on annettava nimi... tähän asti vaavi on kulkenut lähinnä vihannekseksi tituleerattuna, Rosa Munda ja Chiquita (kavereiden kesken Chiqi ja Pottu) pitää nyt ainakin osaksi koittaa jättää taakse. Nimi on jo olemassa, vain papin aamen asialle puuttuu. Tän jutun lopussa aion kertoa nimestä vihjeen, mutta sitä ennen kerron kakkajutun.

Oletteko koskaan kuulleet kenenkään sanovan "Käyppä nyt vaihtamassa kakkivaipat, saat harjotella tulevaa varten...", tai "sunkin olis syytä käydä kokeileen miltä kakkavaipan vaihto tuntuu...". Mä kasvoin noitten fraasien keskellä, niitä tuli joka tuutista. Alkoi harmittaa joka kerta enemmän ja enemmän, jossain vaiheessa tuntu jopa samalta kun sillon KERRAN kun joutu käveleen Hakametsän hallista ulos Tapparan hävittyä Ilvekselle. Mikä piru siinä on, että mun tarvis mennä huolehtiin jostain nappulasta, joka justiin on kurannut jumppahousunsa omaan ulosteeseensa. Omissakin pieruissa on kestämistä. Ei tuu kesää...

Nyt ymmärrän... Tällä hetkellä katselen maailmaa vaippakasan toiselta puolen. Hämmästelen nyt itse, eikö nuo toiset ihmiset ymmärrä kuinka hienoa on mennä kurkistamaan pahanhajuiseen pakettiin ja ihastua kuinka ympäriinsä paska on tällä kertaa levinnyt. Meillä on tavallaan perheen sisällä kisa. Se kumpi joutuu siivoaan suurimmat kakit saa pisteitä. Aina kun uusi ennätys pasu-ryynien levinneisyydessä on ilmennyt, toinen pitää pyytää paikalle löydös todeksi julistamaan. Toistaiseksi muksun pylly on räjähtänyt voimakkuudella, jolla kakki on levinnyt lapaluiden alareunaan asti. Äidinmaito on tutkitusti laksatiivisempaa kuin korvikemaito. Olenkin salaa koittanut vähentää korvikemaitoa, kun on oma vuoroni olla perheen vaippavastaava... Vielä me vaavin kanssa tusautetaan elämää suuremmat löysät.

Joka tapauksessa, joudun joka kerta vaipattomassa-seurassa pidättelemään itseäni, että en yritä innostaa heitä tähän meidän kisailuun tokaisemalla "Käyppä vaihtamassa vaipat, pääset sinäkin touhun makuun...". Vielä toistaiseksi muistan kuinka pässiltä tuntui olla vastaanottava osapuoli kun joku laukoi tuollaista... mutta pyydän jo anteeksi jos sattuu lipsahtaan, itsekontrollini ei aina ole kovin vedenpitävää, te ette voi ymmärtää kuin hieno asia kakkaaminen on... te tiedätte keitä te ootte...tulkaa kokeileen joku päivä! .....AAAAAAAARGH!

Nimi. Käytiin tänään laittamassa meidän lapselle paperit passia varten vetämään. Virkakoneisto päätti myöntää ipanalle 5:n vuoden passin. Epäilen, että meidän tytteli ei ole aivan saman näköinen viiden vuoden päästä kuin mitä tuossa alla olevassa passikuvassa. Niin se nimi... Passi hakemukseen kirjoitettiin nimi... Itseasiassa kolme nimeä. Niistä kahden ensimmäisen välissä oli väliviiva, niinkuin Äitilläänkin. Tällä tytöllä väliviivan kummallakin puolella on viisi kirjainta. Kuten esimerkiksi Rossa-Munda... tai Chiqi-Uitta... Tiedätkö sinä meidän lapsen nimen? Lähimmäksi arvanneet palkitaan. Arvauksia voi lähettää suoraan tähän viestiin kommentiksi (klikkaa "Comments" kohtaa tuossa alla), tai mun sähköpostiin jussi.maaniitty@gmail.com. Arvauksien määrää ei ole rajoitettu. Lisävihjeitä saattaa tulla myöhemmin tässä samaisessa foorumissa jos niin raadin kanssa hyväksi katsotaan.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Roosa-Manda Amelia?

Anonyymi kirjoitti...

nyt kyllä tunsin piston sydämessäni liittyen tuohon fraasiin...)

Anonyymi kirjoitti...

Tässäpä muutama nimiveikkaus etunimeksi:

Jenna-Maria
Julia-Roosa
Maria-Ilona
Roosa-Elina
Veera-Julia
Hanna-Riina
Jenni-Ilona

Anonyymi kirjoitti...

Vauvaonnea ihan valtavasti!
Eksyin tänne sun vauvablogille ja onkin nyt osallistuttava omalla arvauksellani tähän Eli "Kukka-Maria" tai ehkäpä Milla-Maria... Joka tapauksessa, toivottavasti pääsemme tässä porukalla tapaamaan piakkoin :)
Terkuin Jenni A. (ja Sami L. lähettää terkkuja)

Jussi Maaniitty kirjoitti...

Katos, moikka Jenni! Sano Samille kans terveisiä! Ja kiitos kortista! Hassua, että huomasitte... Tarvii törmäillä, Onni lupas järkätä kans jotain =) Mut tavottaa email osotteesta jussi.maaniitty@gmail.com