keskiviikkona, marraskuuta 15, 2006

Ristiäiset

Meillä on ensi sunnuntaina ristiäiset. Tässä hässäkän keskellä ajateltiin pitää tapahtuma mahdollisimman pienenä ja järjestää tapahtuma kotona. Kaikki vauvaan ja vauvan hoitoon liittyvä on siten helpommin saatavilla. Pappi tuli tänään tarkastamaan paikan, vietti meidän kanssa pienen juttutuokion, mutta ei suostunut juomaan kahvia... Kuinkahan moni Pappi on kofeiini addikti? Papillehan pitää aina tarjota kahvia, oli tilaisuus mikä tahansa. Hän pahoitteli, että oli jo kahvitellut omat kofeiinitarpeensa täyteen ennen meille tuloa.

Jos puhutaan hyvistä ja huonoista ensivaikutelmista ihmisten suhteen, tämä Pappi oli joko tehnyt oman tutkimustyönsä ällistyttävän hyvin, tai sitten hän luotti 50/50 mahdollisuuteen. Mutta voiko isä toivoa enempää oman lapsensa kaste-Papilta kun että hän saapuu paikalle Tappara-huivi kaulassa! Minä hieroin samalla omaa vasenta silmääni ja vauvan oikeaa silmää kun huivi paljastui takin alta. Vaikka toisaalta meidän vaavista käydään jo neuvotteluita NHL-joukkueen kanssa. Ensimmäiset lahjukset tuli Vancouverista postissa. Pipoon kuuluva jumppapuku on vielä hiukan iso, mutta Canucks-pipo sen sijaan on varmasti tän talven muotia.

Vauva kävi eilen 1kk neuvolassa. Uudet mitat on 4310g ja 54.3cm. Alemmassa kuvassa vaavi on odottamassa nukutus-vaiheen alkamista minisärkänniemen uudessa heilutuslaitteessa. Uusien turvallisuusohjeiden mukaisesti laitteessa pitää käyttää kolmipiste-turvavyötä.

Ei kommentteja: