maanantaina, huhtikuuta 03, 2006

Sydänääniä!

Tänään käytiin lääkärin juttusilla. Tällä kertaa aiheena ei ollut Jussin uudet vammat remontista, vaan tuo pieni ihminen Hennan sisällä. Tohtori yritti ojentaa sille mikrofonin josko sillä olis ollut jotain sanottavaa tämän hetkiseen tilanteeseen, mutta vissiin isänsä tapaan sitä ujostutti eikä sieltä kuulunut kuin hiljaisuuden takaa kiihtynyt sydämen syke... Laskettu pulssi oli huikea 150 kertaa minuutissa. Eli todennäköisesti se luki aamun uutisia siitä kun Tappara putosi jatkosta, tai vaihtoehtoisesti sielä oli kohdunympärijuoksukilpailu. Merkit näyttää hyvältä ja sydänkin oli jo paikallaan. Mikä on jo puolet enemmän mitä oli odotettavissa kun vanhempia miettii...

Mulla pyörii vain päässä tuo kohinavoittoinen ääni minkä lomasta se pieni syke kuului. Hennan sisällä on tosiaan jotain... Nyt taas tuntuu, että oon koko ajan enemmän ja enemmän innostunut ajatuksesta, että saan jotain pientä seuraa näihin mun leikkeihin. Odotin tätä viikon alkua enemmän kuin viikonloppujäätelön hakua kaupasta. Vihdoinkin sain ensimmäisen kosketuksen tuohon pikkukaveriin. Huomenna ultraan. Siellä meidät sitten jo esitellään television välityksellä toisillemme.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No nyt pitää heti kommentoida; ko. syke viittaa naispuoliseen vaaviin.... Sorry, oli ihan pakko aloittaa tämä arvuuttelu, joka on aika ärsyttävää, tiedän :)