tiistaina, huhtikuuta 04, 2006

Pomppulinna


Elämäni ihmeellisin asia. Tänään nähtiin meidän lapsi esiintymässä TV:ssä ja veitikka ottikin tarjotusta mahdollisuudesta kaiken irti. Vaikka kohtu onkin pieni, niin silti siellä näemmä pystyy hyppäämään pituutta. Kohdun takaseinästä otetaan kunnon ponnu jonka jälkeen liutaan takas ottaan uusi vauhti. Välillä heilutellaan käsiä hyvän ja onnistuneen suorituksen merkiksi. "Vikkelä vaavi" sano neuvolan tätikin.

Mittauksen mukaan raskautta on noin 13 viikkoa takana. Sydän, mahalaukku, virtsarakko, reisuluut, niskan turvotus... ja nenä näytti kaikki olevan ok. Ja raskaus etenee normaalina ainakin tässä vaiheessa. Kaikki merkit toistaiseksi on siten olleet positiivisia. Pituutta päälaesta takamukseen oli 7cm. Tuossa ultrakuvassa ei näy kädet tai jalat kovin hyvin, koska ultra kuvaa vain tietyn tason viipaleena. Ja kuva on otettu siten, että taso kulkee vauvan nenästä napaan syvyydellä. Ja kädet ja jalathan on sillon eri tasolla eikä kuvasta näy.

Seuraava ultra laitettiin toukokuulle, sillon tarkastetaan paremmin mm. sydämen rakenne.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siellä voi tehdä myös kärrynpyöriä ja voltteja. Niin kauan kun tilaa riittää. Loppuvaiheessa potkitaan sitten vain Hennan kylkiluita.

Anonyymi kirjoitti...

Jovain on jännät paikat! minullakin jännää kun ekaa kertaa kahtomassa mikä on blogi, vaikka Matti Vanhasen blogista olen lukenut.t
Tätä blogia tuskin erityisavustaja kirjoittaa, ei voi jutuista erehtyä..