lauantaina, tammikuuta 20, 2007

Malli vauva, vai vauva-malli?

Ulkoisista avuista en pysty kuin omasta puolestani puhumaan, ja todennäköisesti jokainen isä sanoisi omasta lapsestaan samaa, Lotta-Livia on tietenkin maailman suloisin vauva! Mutta ehkä meidän nassukasta on kehkeytymässä mallimaailmaan uusi suomalainen komeetta, heti Suvi Koposen kannoille, elkeet ainakin on sen oloiset. Tässä ollaan viikon verran opeteltu sormien kurkkuun työntämistä. Tänään Livi onnistui siinä jo niin hyvin, että kun laskin nappulan lattialle ruokailun jälkeen, työnsi typsy saman tien sormet kurkkuun ja pulautti ylimääräiset ulos.

Hiljattain tapahtui muutakin mielenkiintoista. Toinenkin rakas lapsi tupsahti maailmaan: Nokia N800 Internet tablet on nyt saatavilla hyvinvarustelluista lelukaupoista.

Kehitystä tapahtuu myös muualla kodin elektroniikan langattomuudessa. Samassa CES-konferenssissa missä meidän internet tablet julkistettiin, näytettiin päivänvaloa myös toiselle laitteelle, jonka mielelläni näkisin oman olohuoneeni nurkassa. Hewlett Packard on väkertänyt 37'' television (HP SLC3760N) jossa on langaton internet verkko kiinteänä. Loistava idea! ...vaikka näitä ratkaisuja on tullut kyllä jo kokeiltua erillisinä komponentteina, saa nähdä kuka viimein keksii sen version jota voi oikeasti käyttää...

Ei kommentteja: