perjantaina, lokakuuta 13, 2006

Perjantai kolmastoista...

Tässäpä olisi syntymäpäivä... Mutta merkeistä päätellen vauva osaa olla syntymättä näin pahaenteisenä päivänä. Ja mikäli Hennan uniin on uskominen, niin synnytys alkaa vasta maanantain jälkeen. Sitten kun meille on toimitettu uusi kirjahylly.

Tyttö vs. Poika -veikkauksia tuntuu tulevan monilta. Tällä hetkellä veikkauksen kertoimet on vahvasti poika-vauvan puolesta, mutta ehkä hieman tasottumaan päin. Riikka kirjottelee edellisen postini kommenteissa, että silläkin on aiheesta arvaus... mutta jätti kertomatta kumpi. Toisaalta sillä konstin voi aina sanoa jälkeenpäin, että oli oikeassa. Jotkut on fiksuja! Tyttö-veikkaajat on olleet vahvimmin ajamassa omaa asiaansa, Marianne-mummi uskalsi jo käydä shoppailemassa vaaleanpunaisia vaatteitakin.

Itse kuulun poika-rintamaan. Perustan mielipiteeni puhtaasti tieteellisiin faktoihin. Tieteen kuvalehdessä oli artikkeli tutkimuksesta jossa verrattiin odottavien äitien lähimuistia. Kaikissa tapauksissa lähimuisti oli heikentynyt odotuksen aikana, mutta siinä kuinka paljon muisti oli heikentynyt oli tyttövauvojen ja poikavauvojen välillä huomattava ero. Tyttövauvaa odotettaessa lähimuisti oli selvästi huonompi. Olen koittanut tarkkailla Hennaa ja tuloksien perusteella voisin väittää, että heikompaan suuntaan ei ole menty. Joskus se unohtaa imurin keskelle lattiaa, mutta en tiedä voiko sitä ottaa laskuun mukaan.

Mä oon pohtinut ostetaanko kaikki vauvan vaatteet ja leikkikalut oikeasti vauvalle... vai vanhemmille. Ehkä te tiedätte paremmin... Mutta mut saatiin ainakin tyytyväiseksi kun sain paketin Hennalta:

Ei kommentteja: