tiistaina, toukokuuta 23, 2006

Ultra nro 2 - ja vauvan sukupuoli oli....

Poikettiin tänään tervehtimässä meidän rääpälettä. Tällä kertaa ei saatu tuliaisina kuvaa, kun ohjesäännön mukaan niitä saa tulostaa vain yhden per pariskunta. Varmasti hyvä säästöidea kaupungilta. Mutta tulostamisen rajoittamisen sijaan heidän pitäisi perustaa samanlainen kuvanmyyntitiski mikä Särkänniemen Tukkijoen yhteydessä on. Kuvia myytäisiin 20 euron hintaan. Valikoitavana olisi Äitin ja Isän parhaat mutrusuu-ilmeet. Videopätkät vaavista venyttämässä äidin vatsanahkaa myytäisiin 40 eurolla. Saataisiin kaupungin terveydenhuollon rahoitus kerrasta kuntoon!

Meidän tuleva lapsi sai tohtorilta terveen paperit. Tutkailtiin kallon muodot, raajat, selkäranka ja muu luusto, sydämen- ja pääverisuoniston rakenne, vatsalaukku, virtsarakko... fysiikka oli kohdallaan. Eipä ole noin paljoa jännittänyt sitten Suomi-Ruotsi Olympiafinaalin jälkeen, kun joutui katselemaan sivusta löytääkö tohtori jotain vikaa meidän lapsukaisesta. Taas yksi virstanpylväs takana.

Laskettua aikaa muutettiin hieman. Uusi synttäri on nyt määrätty olemaan 12.10. Eli tohtori epäili tenavan olevan aikaisemmin oletettua nuoremman. Paino oli 316 grammaa, ...

Me sovittiin Hennan kans, että pyydetään tohtoria näyttämään meille kumpi meille on tulossa, tyttö vai poika. Mutta lotjake päätti säilyttää salaisuuden. Meillä ei ollut mitään mahdollisuuksia edes tutkailla asiaa. Käppänä oli venyttänyt itsensä sellaiseen asentoon, että tohtori-tätikin naureskeli epelin olevan melko notkea. Se olio makoili siellä kohdussa selällään, polvet nenässä ja kädet haarovälissä. Ihan kuin ilkkuakseen se vielä aukas suunsa maireaan hymyyn.

Äiti palkitsi itsensä hyvin ansaitulla kalapuikkoaterialla kotio päästyään.

Ei kommentteja: